top of page
Mortsund%2520havn_edited_edited.jpg

RESTAURANT

Vår restaurant heter «Marmælen» og har sitt navn fra nordnorsk folketro. Ordet «Marmæl» stammer fra det norrøne «marmennil», mar = hav, og mennill = liten mann. Marmælen var en liten, menneskelignenede sjøvette fra beltestedet og opp, mens den ser ut som en fisk nedentil.

 

Det finnes historier om fiskere som har fått marmælen på kroken. Ifølge sagnene om dette vesenet, er den naken og fryser når den kommer i båten, men dersom fiskerne er snille med den og gir den klær eller holde den varm i en sjøvott og så slipper den ut i havet igjen, vil de senere motta hjelp og varsler om uvær og storm på havet i framtida. Marmælen kunne omvendt hevne seg hvis den ikke fikk den hjelpen den ba om.

Restaurant Marmælen har sitteplasser til inntil 150 gjester. I sommersesongen er det mulig å spise både frokost og middag her. Utenom sesong er det mulig å booke feiring av selskap, enten det er familiefeiring eller annen type arrangement.

EVENTS

Vi tilby vårt tidligere tørrfisklager og den gamle fiskefabrikken som unike steder for spektakulære arrangementer. På Mortsundholmen er det mye plass til et stort festtelt.

Du kan ta med gjestene med båt rett til havnen i Mortsund eller hente dem på kaia for en sightseeingtur. Vi har forrettene klare i den store låven etterpå. La eventbyrået ditt sjekke ut området!

MØTE

Vi kan tilby et velutstyrt konferanserom med stort lerret kombinert med surround-anlegg. Vårt konferanserom er utstyrt med et stort, utbrettbart whiteboard, flipover og et ståbord.

 

Med en fantastisk utsikt som ramme rundt, gir dette en mulighet til å få en kurs- eller konferanseopplevelse utenom det vanlige. Ved vanlig konferanseoppsett er det plass til inntil 30 kurs-/møtedeltakere. For møte uten ordinært konferanseoppsett, men er det mulig med 50 stoler.

bottom of page