top of page

VÅRE RORBUER

Våre fullutstyrte rorbuer, både store og små, ligger spredt rundt i det lille fiskeværet, og leier du en rorbu her hos oss, vil du kunne slappe av i omgivelser preget av saltvann, treverk, fiskehjeller og ikke minst skiftende lys. De største rorbuene våre har 3 soverom med totalt 6 sengeplasser, og de fleste rorbuene har eget privat bad til hvert soverom. I tillegg har rorbuene våre et eget privat oppholdsrom med kjøkkenkrok.

Av hensyn til våre andre gjester kan vi ikke ta imot kjæledyr i våre rorbuer.


Kategori 4 rorbu
cat. IV_outside

Denne kategorien er en favoritt for par, og ligger på området kalt Holmen. Disse rorbuene har et soverom, et bad med dusj og et koselig oppholdsrom med kjøkken. Velger du en kategori 4 rorbu, kan du nyte morgensola fra din egen private balkong med utsikt over havna i Mortsund.

 

Størrelse:     40 m²

Senger:         2

1.700 NOK / 1.900 NOK


Superior leilighet
Outside view

Ønsker du oppgradering? Da vil en av våre Superior leiligheter være et godt valg. Disse ligger i den omgjorte delen av fiskebruket som tidligere utgjorde salteriet. De moderne leilighetene har romslig oppholdsrom med alkove, bad med dusj og en privat terrasse med nydelig havutsikt.

 

Størrelse:     55 m²

Senger:         2

2.100 NOK / 2.300 NOK


Kategori 2 rorbu
IMG_20220221_093906.jpg

Er dere en familie eller nære venner som reiser sammen?  Da er kanskje en av disse rorbuene et perfekt valg. Rorbuene har to soverom, et bad med dusj og et oppholdsrom med kjøkken.  Rorbuene ligger flott til ved sjøen, en av dem på andre etasje.

 

Størrelse:     55 m²

Senger:         4

1.700 NOK / 1.900 NOK


Kategori 2+ rorbu
view along the Lofoten wall

Våre rorbuer i denne kategorien tilbyr også to soverom og et bad, men i en moderne versjon. Soverommene er romsligere. Mest av alt har disse rorbuene en oppsiktsvekkende balkong ut mot indre Mortsund havn eller mot Vestfjorden.

 

Størrelse:     50 m²

Senger:         4

1.900 NOK / 2.100 NOK


Kategori 3 rorbu
cat. 1_outside

Vi har kun en rorbu i denne kategorien som er et ideelt valg dersom dere er en familie med barn. Her får dere tre soverom, et bad med dusj og et koselig, lite oppholdsrom med kjøkken. I tillegg er det et ekstra toalett med vask i rorbua.  Fra rorbua kan dere nyte den idylliske utsikten over havna i Mortsund.

 

Størrelse:     65 m²

Senger:         6 (4 hotellsenger, 1 køyeseng)

1.900 NOK / 2.100 NOK


Kategori A rorbu
P1050154-002.jpg

Er dere flere som deler rorbu? Da er vår kategori A rorbu det perfekte valget.  I disse rorbuene er det et romslig oppholdsrom med kjøkken som kan benyttes til hyggelig fellesskap. I tillegg er det to soverom i rorbua, hvert av dem med eget privat baderom med dusj/WC. Stua tilbyr utsikt mot Vestfjorden.

 

Størrelse:     70 m²

Senger:         4

2.400 NOK / 2.600 NOK


Kategori A+ rorbu
cat. A_outside

Du har lyst til å legge til en uteplass til rorbua di? Da er våre rorbuer i kategori A+ spennende som ligger hovedsakelig ved indre Mortsund havn. Balkongene deres gir en fantastisk utsikt langs Lofotveggen mot Å. Ei rorbu  i denne kategorien ligger ved Vestfjorden og er utstyrt med stor uteplass.

 

Size:     70 m²

Beds:    2 Twin beds

2.600 NOK / 2.800 NOK


Kategori B rorbu
IMG_20210504_095422.jpg

Hvis dere er flere enn fire som reiser i lag, kan en kategori B rorbu være et godt valg.  Dette er tradisjonelle rorbuer med tre soverom hvor hvert soverom har eget privat baderom med dusj/WC.  Noen av disse rorbuene har fint uteområde med sitteplasser rett utenfor rorbua.

 

Størrelse:     85 m²

Senger:         6

2.800 NOK / 3.000 NOK


Kategori C rorbu
Vestfjord balconies

Ønsker du en mer morderne rorbu og fantastisk utsikt over Vestfjorden fra egen terrasse? Da er en av våre kategori C rorbuer det perfekte valget, som tilbyr tre soverom med en suite baderom. I tillegg er det et stort oppholdsrom med peis og et godt utstyrt kjøkken i hver av rorbuene i denne kategorien. Herifra åpner du bare balkongdøra og nyter panoramautsikten.

 

Størrelse:     85 m²

Senger:         6

3.800 NOK / 4.000 NOK

bottom of page